Zdravé letní mlsání

Sezónní recepty
Zdravé letní mlsání

Všechny recepty jsme pro vás připravili ve formě videí, která najdete na našem youtube kanále Video recepty NATURHOUSE

Čokoládový nanuk  

Suroviny na 3 nanuky: 250 g nízkotučného tvarohu, pudink SLIMBEL čokoláda

Postup: V míse vyšlehejte dohladka tvaroh s 2 lžícemi pudinku SLIMBEL čokoláda. Vytvořeným krémem naplňte formičky na nanuky a nechejte v mrazničce zmrznout cca 3 hodiny, až bude nanuk pevný. Při vyklápění nanuků si můžete pomoci tak, že formičku přelijete teplou vodou, nanuk tak lépe povolí.

Vanilkový nanuk s borůvkami

Suroviny na 3 nanuky: 250 g nízkotučného tvarohu, pudink SLIMBEL vanilka, 100 g borůvek

Postup: V míse vyšlehejte dohladka tvaroh s 2 lžícemi pudinku SLIMBEL vanilka. Přidejte borůvky a směs rozmixujte mixérem. Vytvořeným krémem naplňte formičky na nanuky a nechejte v mrazničce zmrznout cca 3 hodiny, až bude nanuk pevný. Při vyklápění nanuků si můžete pomoci tak, že formičku přelijete teplou vodou, nanuk tak lépe povolí.

Dvoubarevný cheesecake

Suroviny na 12 porcí: 200 g čokoládových sušenek FIBROKI, 10 g kokosového oleje, 500 g polotučného tvarohu,250 g ricotty, 3 vejce, 3 sáčky kakaa APINAT, 1 tyčinka SLIMBEL čokoládová

Postup: Sušenky rozdrťte válečkem na drobečky a spojte s kokosovým olejem a rozetřete na dno dortové formy vyložené pečícím papírem, nebo vymazané kokosovým olejem. Korpus dejte zapéct přibližně na 10 minut na 160 °C do trouby. Mezitím smíchejte tvaroh, vejce, ricottu a část směsi oddělte. Do zbytku směsi vmíchejte kakao APINAT. Jednotlivé vrstvy lijte na sušenky a dejte do trouby upéct na 170 °C přibližně 30 minut. To, že je cheesecake hotový, poznáte tak, že okraje se začnou odchlipovat a střed se trochu klepe. Po upečení nechejte vychladnout v pootevřené troubě a teprve poté dejte vychladit do ledničky. Dort dozdobte hoblinkami z nahrubo nastrouhané čokoládové tyčinky SLIMBEL.

Líbí se Vám naše novinky? Více rad můžete dostávat pravidelně do Vašeho e‑mailu.
Potvrďte prosím souhlas se zpracováním osobních údajů. Děkujeme za pochopení.